SEO en Vertalen – gaat dat samen?

doortranslationsonline

SEO en Vertalen – gaat dat samen?

Vind jij het belangrijk dat je internationaal kunt gaan met je bedrijf? Dan heb je hiervoor ook webpagina’s in verschillende talen nodig. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om Engelstalige webpagina’s te laten maken. Vind je het belangrijk dat er een goede vertaling gemaakt wordt? Dan is het aan te raden om voor TranslationsOnline te kiezen. Wij zijn experts op het gebied van SEO vertalen. We zorgen ervoor dat de teksten er fantastisch uit blijven zien, maar passen ook enkele SEO trucjes toe. Hierdoor zal de website ook eenvoudiger te vinden zijn op zoekmachines als Google.

Hoe ziet een goede vertaling eruit?

Als je website vertaald wordt, is het van groot belang dat er geen enkele boodschap verloren gaat. Bovendien moet de stijl van de website gelijk blijven. Elk bedrijf wil een bepaald soort imago. Hiervoor wordt een huisstijl gebruikt, maar ook de manier van schrijven is belangrijk. De schrijfstijl van de originele content moet daarom zoveel mogelijk gebruikt worden bij het maken van de vertalingen. Een te letterlijke vertaling is ook niet goed, aangezien dit voor een houterige tekst zorgt. Bovendien kunnen uitdrukkingen en grappen niet altijd eenvoudig worden vertaald. Onze creatieve vertalers zorgen in dit geval altijd voor een originele oplossing. SEO vertalen door TranslationsOnline is de beste keuze als je het belangrijk vindt dat de teksten bij de identiteit van het bedrijf passen.

Waarom specifiek voor SEO vertalen kiezen

Bij het SEO vertalen worden er SEO technieken toegepast. SEO staat voor Search Engine Optimization. Door middel van deze technieken wordt jouw website eerder gevonden in de zoekmachines. Het is belangrijk om een goede positie in Google te hebben, aangezien dit je een hoop klanten kan opleveren. Een van de SEO technieken is bijvoorbeeld het gebruiken van relevante zoektermen. Het is belangrijk dat de zoektermen niet te veel of te weinig gebruikt worden. Bovendien moet de tekst ook niet te veel afwijken van het origineel. SEO vertalen is hierdoor lang niet altijd even eenvoudig. Gelukkig zijn onze experts in staat om de teksten probleemloos en op professionele wijze te vertalen.

Waarom TranslationsOnline?

Bij TranslationsOnline zijn we in staat om de website van je bedrijf te vertalen. Wij zorgen ervoor dat je website ook in andere talen leesbaar is. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website ook direct beter gevonden kan worden op Google. Door je ook op andere landen te richten, kun je de omzet flink verhogen. Dit is het doel dat we uiteindelijk willen bereiken bij TranslationsOnline. Overigens kennen we hier nog veel meer manieren om de omzet te vergroten, zeker in samenwerking met onze partners. Zo kunnen we je website bijvoorbeeld een nog hogere positie in Google geven. Op deze manier krijg je meer bezoekers, waardoor je ook een betere omzet genereert.

Eén van onze partners is bijvoorbeeld Omzetvergroters.  Omzetvergroters is gespecialiseerd in diverse online marketing-technieken waarmee ze de omzet van hun klanten kunnen verhogen. Zo kunnen zij, in samenwerking met ons, naast SEO vertalen bijvoorbeeld ook de content marketing van je website verzorgen. Ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.